Kim Kanstrup, direktør i Hvalsø Brugsforening, glæder sig over, at den vision, Hvalsø Brugsforening har haft for bymidten i Hvalsø, nu er på plads.

Kim Kanstrup, direktør i Hvalsø Brugsforening, glæder sig over, at den vision, Hvalsø Brugsforening har haft for bymidten i Hvalsø, nu er på plads.

NYHED: Rema 1000 rykker ind på Søtorvet

Der har længe været mange bud og gæt på, hvilken dagligvarebutik der ville rykke ind i de lokaler på Søtorvet, Aldi oprindeligt havde sat sig på. Nu er det slut med gætterier og velmenende bud – Rema 1000 har meldt sin ankomst til Søtorvet og til Hvalsø.

Tekst af Conny Probst. Foto Klaus W. Rasmussen

HVALSØ: For få uger siden var det stadig uafklaret, hvilken butik der rykkede ind i det 1.200 store nybyggeri på Søtorvet.
Godt nok havde konkurrencemyndighederne godkendt salget af 114 Aldi-butikker og tre logistikcentre til REMA 1000 Danmark. Men hvad der skulle ske med de mange – nu forhenværende – Aldi-butikker, var der ingen afklaring på.

Glædelig nyhed
Nu kan der sættes hak ved et af lokalerne; Rema 1000 rykker ind på Søtorvet, og det glæder Kim Kanstrup.
– Det, synes jeg, er fantastisk. Det glæder mig oprigtigt. I slutningen af 2016 havde vi rent faktisk udarbejdet et projekt til Rema 1000; en butik på 670 kvadratmeter med mulighed for en udvidelse på 200 kvadratmeter. Og det er netop, hvad det er endt med. Rema 1000 får 1.200 kvadratmeter på Søtorvet. Et butikslokale på 800 kvadratmeter og 400 kvadratmeter lager og personalefaciliteter, siger Kim Kanstrup.
– Det har hele tiden været vores vision at koncentrere handlen i Hvalsø. Det, at vi får en Rema 1000 på Søtorvet, er en fordel for alle butikker. Det glæder os meget.


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig