Find-vej arrangementet afholdes den 27. april og deltagelse er helt gratis.

Oplev Storskoven i Hvalsø på en ny måde – på find-vej dagen 27. april

Hvalsø har så fantastiske natur og skovområder, der omgiver byen og indbyder til mange forskellige aktiviteter og oplevelser i skoven.
 

Del denne artikel

HVALSØ: Så er foråret kommet, og det er tid til at opleve naturen på en ny og sjov måde. Storskoven i Hvalsø er en af de 22 steder i Danmark, hvor man på den nationale find-vej dag lørdag d. 27. april 2024 kan prøve at finde vej gennem skoven ved hjælp af kort og undervejs prøve at finde en række poster. Der vil være stor chance for at opleve steder i skoven, du aldrig har set før.

På find-vej dagen vil Hvalsø Orienteringsklub have udlagt ruter i alle sværhedsgrader, så der vil være baner for børn såvel som for voksne, hvad enten man løber, går, triller eller kører i klapvogn, kort sagt for hele familien. Medlemmer fra orienteringsklubben står på dagen klar til at give alle en grundig instruktion i at bruge kortet og finde posterne, inden man bevæger sig ud i naturen. Orientering er en aktivitet som alle, der er interesserede i at opleve naturen, burde prøve – det vil nemt kunne gå hen og blive en aktivitet for livet.

Der er ingen tilmelding til find-vej arrangementet og det koster ikke noget. Du møder bare op på P-pladsen for enden af Skovvej i Hvalsø d. 27. april mellem kl. 10 – 12.

Hvis man efter arrangementet skulle få lyst til at prøve orientering igen, er det heldigt at Hvalsø har sin egen orienteringsklub. Her er man velkommen til at deltage i klubbens ugentlige træningsløb, hvor der er baner for begyndere såvel som for øvede. Der er ikke mange byer i Danmark af Hvalsøs størrelse, der er så heldige at have egen orienteringsklub. Når det er lykkedes for Hvalsø, er en væsentlig grund helt klart de fantastiske skov- og naturområder, der omgiver byen og indbyder til aktiviteter og oplevelser i skoven.

Se mere om find-vej-dagen HER eller på Hvalsø Orienteringsklubs egen WEBSITE eller på klubbens Facebookside

 

 


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig